Eet & Drink

Voor elke gelegenheid het perfecte drankje.

 

U kan bij ons terecht voor een heerlijke opwarmer of een lekkere verfrissing. Naast de diverse frisdranken en warme consumpties hebben we ook een gevarieerd aanbod aan bieren. Bovendien kan u tijdens de zomermaanden genieten van een sangria met fruit, in de winter kan u kiezen voor een warme wijn of kruidige oxo.

Ons "bier van de maand" is een speciaal promo-bier dat we slechts tijdelijk aanbieden. Op die manier kan u kennismaken met een biertje dat niet tot de vaste smaken van onze kaart behoort.

Wijkontmoetingscentrum Buizegem

Taverne 't Forum

Alle dagen open van 12u tot 22u, zondag tot 21u.

Keuken doorlopend open van 12u tot 20u, zondag tot 19u30.

Maandag gesloten.

Onze Menukaart

 

Voor ieder wat wils.

 

't Forum serveert lekkere gerechtjes aan democratische prijzen.

 

Bij ons kan u 's middags vanaf 12u terecht voor een snelle hap of broodje, maar evengoed voor een warme maaltijd. Voor de zoetebekjes raden wij zeker onze huisgemaakte "koekebakken" aan, een geliefd vieruurtje bij de klanten. Er wordt wel eens gefluisterd dat dit de lekkerste pannenkoeken van Edegem zijn!

 

Ook voor een avondmaaltijd bent u van harte welkom. Onze menukaart bevat een aantal klassiekers zoals huisgemaakt stoofvlees , een lekkere vol-au-vent of een heerlijke spaghetti bolognaise. Voor de kleinsten zijn er aangepaste gerechtjes te verkijgen, zoals balletjes in tomatensaus of curryworstjes met ketchup of mayonaise.

 

Op onze uitgebreide menukaart vindt iedereen wel iets naar zijn zin, ideaal voor wanneer u in groep een hapje wil komen eten! Om u een snelle bediening te kunnen garanderen vragen wij wel steeds om uw aantal gerechten te beperken tot vier verschillende keuzes.

 

Onze keuken is steeds doorlopend geopend van 12u tot 20u. Zondag sluit onze keuken om 19u30.

Maandag is rustdag.

 

 

Speciallekes

Onze suggestiemenu:

net dat ietsje anders.

Naast onze vaste menukaart maakt onze keuken ook graag eens iets anders voor u klaar. Vis, vlees, pîkant of zoet, onze suggestie biedt telkens afwisseling.

Onze weekmenu:

nostalgische gerechten.

Voor wie graag en gerelegd uit eten gaat biedt onze weekmenu een welkome afwisseling. Net als onze suggestiemenu is dit een gerechtje dat u anders niet op onze kaart terugvindt.

Een drankje warm of koud

Bier van de maand

Wijn van de maand

April is bij ons steevast "wijnmaand", waarin we onze huiswijn promoten. Bij elke drie wijntjes krijgt u van ons een vierde cadeau!